VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Hosam Sager - ny jurist i Bollnäs

Hosam började nyligen som jurist på vårt kontor i Bollnäs. Här träffar vi honom i en intervju om första tiden på jobbet.

Hosam SagerHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?

- Det var faktiskt en rekryteringskonsult som ringde upp mig och talade om att det fanns en spännande tjänst som de ville erbjuda mig. Mitt intresse väcktes och samtidigt såg jag det som ett gyllene tillfälle att utmana mig själv. Efter en telefonintervju med rekryteringskonsulten var det dags för nästa intervju med kontorschefen och kontorets gruppchef, därefter följde ytterligare en intervju med en erfaren juristkollega och kontorets gruppchef. Slutligen kom beskedet från regionchefen att jag fått tjänsten!

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

- Händelserik! Redan första dagen fick jag mitt första ärende och det tog inte lång tid innan jag kände mig ”hemma” på kontoret. Min första tid har huvudsakligen bestått av självständigt arbete i form av juridisk rådgivning och upprättande av juridiska dokument, men även en hel del intern marknadsföring samt introduktionskurser.

I sammanhanget ska det också nämnas att jag fått ett väldigt fint bemötande från medarbetarna och blivit väl omhändertagen. Jag har även fått en mentor som är mer erfaren inom juridiken, vilket är otroligt värdefullt.

Vad är det bästa med att arbeta på LRF Konsult?

- Det bästa med att arbeta på LRF Konsult är friheten att själv styra över sitt eget arbete och satsningarna på kompetensen. LRF Konsult erbjuder tjänster inom Juridik, Ekonomi & Skatt, Affärsrådgivning samt Fastighetsförmedling. Närheten till de olika tjänsteområdena stärker den egna rådgivningen och skapar en naturlig dynamik och ett samspel medarbetarna emellan. Det finns en stor variation i arbetet och det leder till att ingen dag är sig lik!

Vi är nya på jobbet - klicka och träffa oss

Anna Skult

Örebrokontoret

Hanna Carlid

Gnestakontoret

Emil Sahrling

Robertsforskontoret

Robin Lindström

Umeåkontoret

Ewa Eaglewing

Örebrokontoret

Kristian Hederfeldt

Visbykontoret

Sandra Contenius

Lidköpingskontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Erika Hellstrand

Västeråskontoret