VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Nils Lundmark - ny Skogsekonom

Vi träffar här Nils Lundmark som är ny skogsekonom på vårt kontor i Skellefteå.

Hur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?

Jag började närma mig sista terminen på min skogliga utbildning och höll stenkoll på alla jobbannonser som kom ut på de olika plattformarna. När en tjänst hos LRF Konsult i Skellefteå dök upp kände jag direkt att det var ett arbete jag ville ha, då jag tidigare gjort praktik på kontoret och är intresserad av ekonomi. Jag hörde av mig till kontorschefen och fick komma på en intervju, och lagom till jul hörde han av sig och berättade att jag hade fått jobbet!

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Jag upplever min första tid på LRF Konsult som oerhört lärorik och intressant. Det har varit en hel del nya saker att lära sig, men med hjälp av engagerade och kunniga arbetskamrater känner jag ändå att jag kommit igång rätt bra, även om det är mycket kvar att lära.

Vad är det bästa med att arbeta på LRF Konsult?

Det jag tycker är absolut bäst med att arbeta på LRF Konsult är avvägningen i tid som spenderas på kontoret och tid som spenderas i fält. Det känns även som att redan från första dagen har man fått ta mycket ansvar och med alla utbildningar man får gå känns det som att det är en arbetsplats som satsar på en och låter en växa.