VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Mathilda Jansson - nyanställd Redovisningskonsult i Helsingborg

"LRF Konsult är verkligen ett spännande företag att jobba på och det finns oändliga utvecklingsmöjligheter för den som vill. Det är endast din egen drivkraft som sätter dina begränsningar!"

Mathilda JanssonHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?

Jag arbetade tidigare på en revisionsbyrå i Helsingborg men kände att det var dags för nya utmaningar. När jag såg en annons hos ett rekryteringsföretag om en tjänst som redovisningskonsult med inriktning mot försäljning/nätverkande tänkte jag att jag bara var tvungen att söka den tjänsten. Att det visade sig vara LRF Konsult som var bolaget bakom ser jag som ett plus och en av anledningarna till att jag tackade ja till tjänsten. Jag tycker det är roligt att få vara en del i en så väletablerad, stor organisation och få följa med på LRF Konsults utvecklingsresa. LRF Konsult är verkligen ett spännande företag att jobba på och det finns oändliga utvecklingsmöjligheter för den som vill. Det är endast din egen drivkraft som sätter dina begränsningar.


Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
Min första tid på LRF Konsult har varit både lärorik och utmanande. Jag har snabbt blivit insatt i arbetet och fått eget kundansvar, vilket jag tycker är roligt. Då jag började mitt i högsäsongen har arbetet bestått mest av upprättande av bokslut, men även löpande bokföring, möte med nya och befintliga kunder, nätverkande och utbildning. Alla nyanställda får gå en introduktionsutbildning för att lära känna företaget och skaffa sig ett större nätverk samt träffa andra nyanställda. En sådan utbildning kommer även jag att få gå framöver. Det känns väldigt roligt att LRF Konsult verkligen satsar på sina nya medarbetare och jag ser fram emot att gå introduktionsutbildningen framöver.

 

Vad är det bästa med att arbeta på LRF Konsult?

LRF Konsult känns som ett bolag där jag har stora utvecklingsmöjligheter vilket är en av drivkrafterna i mitt arbete. Det är också roligt att man får så stort eget ansvar och att man i kontakten med våra kunder får arbeta så nära. Det känns verkligen som att jag gör skillnad i mitt arbeta varje dag just eftersom vi får arbeta så nära landets småföretagare och ge dem råd och stöd för att de fortsatt ska vara lönsamma.

 

Det känns också väldigt roligt att få vara med i den förändringsresan som pågår just nu på LRF Konsult. Bolaget är inne i en stor förändringsresa och vi arbetar aktivt för att effektivisera och digitalisera våra arbetssätt, men också för att utveckla servicen gentemot våra kunder, både i form av att skapa och förbättra våra digitala tjänstepaket med fakturering, bokslut och kvittohantering i mobilen, men också för att erbjuda kvalificerad rådgivning. Detta ser jag som en spännande och rolig utmaning, och jag tror verkligen på LRF Konsults tanke om att ligga i framkant i den digitala framtiden. Jag tycker framtiden på LRF Konsult känns spännande och känner mig nyfiken på vad den kommer utvisa.  

Vi är nya på jobbet - klicka och träffa oss

Anna Skult

Örebrokontoret

Hanna Carlid

Gnestakontoret

Emil Sahrling

Robertsforskontoret

Robin Lindström

Umeåkontoret

Ewa Eaglewing

Örebrokontoret

Kristian Hederfeldt

Visbykontoret

Sandra Contenius

Lidköpingskontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Erika Hellstrand

Västeråskontoret