VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Mikaela Leion ny på Jönköpingskontoret

Här träffar vi Mikaela Leion som är nyanställ jurist på kontoret i Jönköping. Varmt välkommen Mikaela!

Mikaela LeionHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?
Det var faktiskt min pojkvän som dök på jobbannonsen så det är delvis hans förtjänst att jag arbetar här idag. Så fort jag fick veta att LRF Konsult sökte medarbetare skickade jag in mina ansökningshandlingar och ringde uppföljande samtal till kontaktpersonerna i annonsen. Därefter genomförde jag tester och blev kallad till intervju med cheferna på det aktuella kontoret. Och en tid senare var det dags för min första dag på jobbet – fantastiskt!

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Min första tid på LRF Konsult har framför allt varit lärorik! Jag lär mig dagligen något nytt och känner verkligen att jag utvecklas i min yrkesroll för var dag som går. Jag arbetar med frihet under ansvar och har redan egna kunder som jag sköter med stöd av mina kollegor. Arbetet bjuder verkligen på utmanande och varierande dagar där jag får ta stort eget ansvar och verkligen visa framfötterna. Framöver kommer jag dessutom att få gå en introduktionsutbildning som är obligatorisk för alla nya medarbetare. Detta känns som ett bra tillfälle att få lära känna LRF Konsult bättre men och så skapa mig ett större nätverk inom organisationen.

Vad är det bästa med att arbeta på LRF Konsult?

Det bästa med att arbeta på LRF Konsult är att arbetet bjuder på en härlig variation och utmaning. Att få chansen att arbeta med olika typer av uppdrag och kunder är verkligen jätteroligt och utvecklande. Trots det stora egna ansvaret finns det dock alltid en kunnig kollega att rådfråga och resonera med – att det är öppna dörrar och högt i tak uppskattar jag verkligen. Det känns också väldigt roligt att vi arbetar med att ge råd och få landets småföretagare att vara lönsamma i deras företagande. Med kollegor som har breda och djupa specialistkunskaper lär jag mig nytt varje dag och känner att jag har en bra grund att stå och utvecklas på. Närheten till våra kunder är verkligen speciell på LRF konsult och det känns verkligen som att man gör skillnad i sitt arbete varje dag. Vidare är det kul att kunna erbjuda kunden så mycket kompetens och rådgivning inom samma företag. Att vi finns på så många olika orter i Sverige gör oss lättillgängliga och attraktiva för Sveriges småföretagare!