VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Maria Wendel är vår nya redovisningskonsult i Uppsala

Vi träffar här Maria Wendel som är redovisningskonsult på Uppsalakontoret. Välkommen Maria!

Maria WendelHur har din första tid varit på LRF Konsult?
Min första tid på LRF Konsult har varit väldigt rolig och jag har fått ha väldigt mycket kontakt med kunder i olika branscher. Eftersom jag först gjorde totalt 17 veckors praktik här känns det som att jag jobbat ganska länge, men jag har faktiskt bara varit anställd på riktigt i en månad. Men det är så roligt för man lär sig så mycket hela tiden!

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
Det känns väldigt roligt att man utöver ekonomitjänster även får arbeta med andra områden så som juridik, affärsrådgivning och fastighetsmäklare. Det är väldigt spännande för ingen kund är för liten och man får därför chansen att jobba med många olika områden för att hjälpa en och samma kund. Jag tycker även att det är en fantastisk tillgång att vi finns på så många små kontor runt om i landet, så kunden har oftast inte speciellt långt för att ta sig till närmaste kontor.

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
Något jag tycker är väldigt positivt med LRF Konsult är att det finns väldigt många vägar att gå inom organisationen. Ett exempel på det är att jag som nyanställd direkt fick chansen att vara med i den digitala supporten och arbeta med att introducera våra kunder till våra nya digitala tjänster. Jag ser även vårt tjänstutbud som en stor fördel gentemot våra konkurrenter då vi både har ekonomer, jurister och fastighetsmäklare under samma tak. Detta ger oss en stor bredd men också unik expertis som vi kan rådge våra kunder inom. 

Hosam Sager

Bollnäskontoret

Hanna Carlid

Gnestakontoret

Emil Sahrling

Robertsforskontoret

Robin Lindström

Umeåkontoret

Ewa Eaglewing

Örebrokontoret

Kristian Hederfeldt

Visbykontoret

Sandra Contenius

Lidköpingskontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Erika Hellstrand

Västeråskontoret