VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Robin Lindström - ny Fastighetsmäklare/Ekonom i Umeå

Vi hälsar Robin Lindström varmt välkommen till LRF Konsult. Här berättar han hur han upplever sin första tid som Fastighetsmäklare/Ekonom på LRF konsult.


Hur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?

LRF Konsult har alltid intresserat mig som företag. Man förmedlar de flesta lantbruksfastigheterna i området och jag såg upp till fastighetsmäklaren Göran Ek. Detta gjorde att jag ibland besökte företagets lokala hemsida. En dag fick jag syn på en annons om ett ledigt jobb - fastighetsmäklare/ekonom – Jag lyfte på luren och ringde upp kontorschefen. Två månader senare arbetade jag min första dag.

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Den har varit otroligt händelserik! Första tiden har gått otroligt fort. Ständigt nya intryck, lärdomar och människomöten. Första dagen rivstartade jag med tre förmedlingsuppdrag och sedan dess har jag varit ständigt efterfrågad. Jag har fått möjligheten att växa och förmånen att lära känna mina engagerade, kunniga och tålmodiga arbetskamrater.

Vad är unikt med att arbeta på LRF Konsult?

Företaget har ett otroligt starkt varumärke som är väl förankrat på orten. Förtroendet bland kunderna är stort och det hjälper mig i mitt arbete som representant. LRF Konsult är landets största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter. De som säljer mest, träffar flest kunder – blir också duktigast och får bäst kännedom om fastighetsmarknaden!

Som anställd känner man sig uppskattad och sedd, man får snabbt stort eget ansvar och stöttas av utbildningar, goa kollegor och kompetensnätverk. Utvecklingsmöjligheterna är stora och företaget har sista åren radat upp flera topp tioplaceringar i välkända Universums lista av ”Sveriges bästa arbetsplatser”. 2017 blev LRF Konsult rankad topp sex bland sveriges bästa arbetsgivare.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL