Vad gör en redovisningskonsult?

Som redovisningskonsult på LRF Konsult kommer du arbeta nära kund och aktivt hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag.

Vad gör en redovisningskonsult på LRF Konsult?

Som redovisningskonsult arbetar du med ekonomisk rådgivning och du sköter självständigt bokföring, bokslut och deklarationer enligt våra kvalitétsprocesser. Vi lägger stor vikt vid proaktiv rådgivning och vi har som måtto att överträffa kundens förväntningar varje dag.

Hos oss har du stor möjlighet att skapa en dynamik i din yrkesroll där du får omväxling i ditt arbete och möjlighet att utvecklas. Utöver att arbeta med dina grundläggande arbetsuppgifter finns det flera interna projekt att engagera sig i samt delta i kompetensnätverk. Vi ser gärna att du redan idag är van att arbeta digitalt och erbjuder digitala lösningar till dina kunder, allt för att göra det lättare att vara företagare. Alla medarbetare på LRF Konsult deltar aktivt i vårt tillväxtarbete, utifrån sin förmåga.

Din kompetens är vår framgång

Vi satsar mycket på våra interna utbildningar och kompetensutveckling, liksom möjlighet att träffa medarbetare från andra kontor för att knyta nätverk. Vi arbetar med individuella utvecklingsplaner och du har möjlighet till stor påverkan på din framtida arbetssituation och roll på marknaden.

Vi har idag ca 600 auktoriserade redovisningskonsulter och välkomnar fler. Som redovisningskonsult har du flera karriärvägar att välja mellan, allt ifrån redovisningsspecialist till skattespecialist. Efterfrågan på företagsekonomisk rådgivning ökar och du kan mycket väl vara vår nästa affärsrådgivare. Gillar du ny teknik kan du vara bollblanket till kunden i valet av ekonomissystem och upplägg av ett modernt arbetssätt.

Träffa några av våra rådgivare på LRF Konsult

Annette

Annette Daugaard är affärsrådgivare i Göteborg

Johan

Johan Roos är affärsutvecklingschef i Stockholm

Jenny

Jenny Linder är redovisningskonsult i Linköping

LRF Konsult rankas som en av Sveriges bästa arbetsgivare