Jobba hos oss

LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag med mer än 1400 medarbetare. Vi har en lång historia som inger respekt och gör oss trovärdiga mot våra kunder.

Vi har specialister och rådgivare inom ekonomi, juridik, skatter, skog, lantbruk och fastighetsförmedling. Med fler än 135 kontor över hela landet finns vi nära våra kunder och samarbetspartner.

Våra värderingar bygger på engagemang för det vi gör, förtroende från våra kunder och samarbetsparter, att vi är stolta över vårt arbete och att vi gör ett professionellt jobb.

Som medarbetare i ett kunskapsföretag ska du hela tiden ha möjligheten att utvecklas och förkovra dig. Det är en strävan och en klar viljeyttring hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud av interna utbildningar och vi håller kompetensutvecklingen hos våra medarbetare högt och aktuellt på agendan. Som nyutexaminerad student och nyanställd hos oss erbjuder vi ett antal utbildningar som ger dig en bra start på din karriär hos oss.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en spännande bransch med många intressanta utvecklingsmöjligheter. Välkommen att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss!