LRF Konsult – en av Sveriges tio bästa arbetsgivare

För fjärde året i rad placerar sig LRF Konsult återigen som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare i Universums årliga mätning. LRF Konsult får i år placering nummer 10.

I mätningen för Sveriges Bästa Arbetsgivare är det de egna medarbetarna som bedömer sin arbetsgivare. Drygt 200 medarbetare har i mätningen betygsatt LRF Konsult som arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och vilja att rekommendera sin arbetsgivare, samt hur deras intresse ser ut för att byta arbetsgivare.

Katarina Klingspor- Det är fantastiskt roligt och viktigt att LRF Konsult återigen är en av Sveriges bästa arbetsgivare. Att placera sig så högt i rankingen ökar vår attraktionskraft och särskilt då den bygger på våra egna medarbetares bedömning. Våra medarbetare trivs och mår bra hos oss som arbetsgivare och detta blir ett tydligt bevis på att vi gör rätt saker. Trots stora förändringar i branschen och en tydlig förändringsresa framåt så får vi denna fina topplacering. Detta ökar våra möjligheter att generationsskifta och rekrytera våra framtida rådgivare som kan skapa kundvärde för landets småföretagare, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult.

De bästa arbetsgivarna förknippas med en god arbetsmiljö, bra karriärmöjligheter, respekt för medarbetare, stort eget ansvar och att arbetsgivaren är framgångsrik på sin marknad. Detta är något som LRF Konsult verkligen har anammat.

Glädjande är att LRF Konsults resultat ökat från förra året

Det betyder att våra medarbetare i år har gett oss högre betyg än tidigare år. Att vår placering blir på plats 10 mot plats 6 förra året beror på att 4 nya bolag tagit sig upp på 10 topp listan. Att vara ett av 10 i topp av totalt 210 företag är ett mycket bra resultat.

Henrik Gradin- Vi ser ett stort intresse av vårt företag från potentiella medarbetare som aktivt söker sig till oss. Det pågår mycket förändring i branschen och kandidaterna ser oss som en stabil och utvecklingsorienterad organisation. Vår kultur präglas också av närhet till kunden genom våra många lokala kontor, säger Henrik Gradin, HR-chef på LRF Konsult och fortsätter:

- Ska man lägga sitt engagemang på ett jobb så är det också viktigt att känna att det är roligt. Det i kombination med tydliga mål, utvecklingsmöjligheter och bra ledarskap skapar engagemang och bra förutsättningar för att prestera.

Kontakta oss