Jobba på LRF Konsult!

Väx med oss till framtidens rådgivare. Som Sveriges största redovisningsföretag, en av Sveriges största arbetsgivare för jurister och som marknadsledande på förmedling av jord-och skogsfastigheter, kan vi erbjuda en kvalificerad rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling – allt under samma tak.

Med specialistkompetens och den senaste tekniken kan du ge kvalificerad rådgivning som får landets småföretagare att växa! Hos oss är alla våra medarbetare rådgivare och det är endast din egen drivkraft sätter begränsningarna hos oss. Vi ger dig kraft att växa - så kom och väx med oss!

Som medarbetare får du de bästa förutsättningarna för att du ska kunna växa i din yrkesroll. Självklart finns god stöttning bland hjälpsamma kollegor och chefer. Redan som nyanställd får du snabbt eget ansvar och du arbetar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du. Du får chansen att göra skillnad i ditt arbete, varje dag, eftersom du arbetar med småföretagare som lever och brinner för sitt företag. Vår lokala närvaro och närhet till kunden präglar vår kultur, där vi har ett gemensamt mål: Att förenkla våra kunders vardag. 

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta.

Var med på en spännande förändringsresa

LRF Konsult  ligger i framkant med nya digitala lösningar för både kund och medarbetare. Hos oss är det viktigt att du har intresse för utveckling, digitalisering, rådgivning och tillväxt då detta är naturliga delar i din arbetsvardag. Du är med och utvecklar arbetet och påverkar både kontorets och organisationens fortsatta tillväxt, där vi även har ett stort fokus på nykundsbearbetning. Vår bransch är inne på en spännande förändringsresa och som rådgivare hos oss blir du en del av den.

Vem är du?

Vi söker ständigt efter nya engagerade, affärsmässiga och kundmässiga redovisningskonsulter, jurister, mäklare, skogsekonomer, affärsrådgivare, lantmästare, jägmästare och agronomer!

Tillsammans är vi framtidens rådgivare. Vill du vara med?
Skicka då in en generell intresseanmälan eller kika bland våra lediga tjänster.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss?