Internship

Student och sugen på att ta en kickstart in i karriären? Är du nyfiken på hur det är att arbeta som rådgivare hos en av Sveriges bästa arbetsgivare och på Sveriges största redovisning- och rådgivningsföretag? Brinner också du för att få landets småföretagare att växa? Då är internship på LRF Konsult helt rätt för dig.

 

Vad är Internship?

Internship på LRF Konsult är ett praktikprogram som pågår under fyra månader (september-december) där du minst en dag i veckan får möjlighet att praktisera på ett av våra kontor - du ska alltså kunna kombinera vårt Internship med dina övriga studier. Ju mer praktiktid du har möjlighet att lägga på kontoret desto mer får du ut av Internship. Under din praktikperiod kommer du arbeta med ett centralt kopplat projekt och därmed arbeta mot Huvudkontoret i Stockholm men också sättas in i skarpa arbetsuppgifter/uppdrag för att få en förståelse för hur det är att arbeta som rådgivare på LRF Konsult. 

Under praktikperioden kommer du även att träffa andra deltagande studenter på Temadagar/Workshops på huvudkontoret i Stockholm. Träffarna har olika teman och fokuserar på att utveckla dig för att du ska få så mycket kunskap om omvärden, branschen, LRF Konsult och din roll som rådgivare hos oss. Du kommer dessutom att genomföra en e-learningutbildning som hjälper dig i att lära känna företaget och ger dig stöd under din praktikperiod.  Internship startar med en kick-off i augusti och avslutas med en stor redovisning inför ledningen i december.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse och engagemang för småföretagares vardag och deras verksamhet. Du är i slutskedet av dina ekonomistudier och har ca 1-3 terminer kvar av din utbildning när du påbörjar Internship i september. Du har som målsättning att i framtiden arbeta med företagare som äger, driver och lever med sina företag. Som person har du ett stort engagemang, affärsmässig inställning, har ett stort driv och gillar utmaningar.

Vad erbjuder vi dig?

  • Utvecklande arbetsuppgifter

  • Möjlighet att delta i centrala interna projekt

  • Handledning och utbildning

  • Kunskap och insikt om Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med en stark värdegrund och ett långsiktigt ägande.

  • Möjlighet att skaffa dig ett värdefullt nätverk inför framtiden

  • Ta del av en spännande förändringsresa med utvecklingen av nya digitala tjänster

Kanske är det du som är vår nästa Internshipstudent?

När kan jag söka internship?

Internship genomför under hösten på LRF Konsult. Ansökningsperioden startar igång den 3 mars och är öppen till och med den 5 april. Du söker Internship genom att skicka in CV och personligt brev via tjänsten som läggs ut under våra lediga jobb. Klicka här för att komma direkt dit: "lediga jobb".

Rekryteringsprocessen pågår sedan under våren och antagningsbesked lämnas i maj början av juni. Håll utkick på vår hemsida, Linkedin och Facebook för att se när nästa rekryteringsperiod startar.

Sök internship! 

Internshipbloggen 2018

Häng med våra studenter under deras internship här hos oss på LRF Konsult.

Internshipbloggen»