VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Internship 2017

Fundera gärna en stund vad du förväntar dig av din nästa arbetsgivare. Vill du ständigt utvecklas i din roll och ha varierande arbetsuppgifter? Vill du ha eget ansvar, utvecklas och nå din fulla potential? Vill du uppleva kicken i att jobba nära nöjda uppdragsgivare? Brinner du för få landets småföretagare att växa? Då ska du titta närmare på LRF Konsult.

 

Vad är Internship?

Internship på LRF Konsult är ett praktikprogram som pågår under fyra månader (september-december) där du minst en dag i veckan får möjlighet att praktisera på ett av våra kontor - du ska alltså kunna kombinera vårt Internship med dina övriga studier. Under din praktikperiod kommer du arbeta med ett eget projekt men också sättas in i skarpa arbetsuppgifter/uppdrag för att få en förståelse för hur det är att arbeta som rådgivare på LRF Konsult. 

Under praktikperioden kommer du även att träffa andra deltagande studenter på tre olika Temadagar/Workshops på huvudkontoret i Stockholm. Internship startar med en kick-off i augusti och avslutas med en tävling i december.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse och engagemang för småföretagares vardag och deras verksamhet. Du är i slutskedet av dina ekonomistudier och har ca 2-4 terminer kvar av din utbildning när du påbörjar Internship i september. Du har som målsättning att i framtiden arbeta med företagare som äger, driver och lever med sina företag. Som person har du ett stort engagemang, affärsmässig inställning, har ett stort driv och gillar utmaningar.

Vad erbjuder vi dig?

  • Utvecklande arbetsuppgifter
  • Möjlighet att delta i centrala interna projekt
  • Handledning och utbildning
  • Kunskap och insikt om Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med en stark värdegrund och ett långsiktigt ägande.
  • Möjlighet att skaffa dig ett värdefullt nätverk inför framtiden
  • Ta del av en spännande förändringsresa med utvecklingen av nya digitala tjänster

Kanske är det du som är vår nästa Internshipstudent!