Nu knyts säcken ihop

Av Henning Ekselius, 2018-12-05

Jäklar vad kul! Det var det första jag tänkte när jag blev antagen till årets upplaga av Internship på LRF Konsult. Vi är ett glatt gäng från olika delar av landet. Vår olika bakgrund och kunskap gav ett roligt diskussionsklimat under Kick-offen och jag ser fram emot kommande träffar!

Jag gör mitt Internship på kontoret i Trelleborg, som är ett ganska litet kontor, men rymmer stor kunskap. Mina första tre dagar har jag ägnat åt att lära mig de bokföringsprogram som finns samt hur man använder dem på bästa sätt. Framöver hoppas jag få en inblick i alla de olika tjänster som LRF Konsult erbjuder.

Hittills har jag fått ett mycket gott intryck av LRF Konsult och man märker vilken substans som finns i det varumärket när det nämns bland folk. Det är ett väletablerat företag som har en stor lokal anknytning runt om i hela landet. Utmaningar som tex digitalisering är en stor fråga just nu som jag märker att LRF Konsult satsar stort på. Det tycker jag är viktigt för att vara ett framgångsrikt företag även i framtiden.

Det känns som att man ”knyter ihop säcken” genom att kombinera mitt sista läsår på lantmästarprgrammet tillsammans med Internship då dessa kompletterar varandra mycket väl. Att förena studier med verkliga arbetsuppgifter tycker jag gör att man lär sig fortare och får en bättre förståelse!

/ Henning

Henning Ekselius

Fler blogginlägg

Full fart tillsammans med Internship på LRF Konsult!

av Jonathan Ahlm - 1 november 2018

Temadagar, förväntningar och erfarenheter

av Malin Ahlqvist - 1 november 2018

Lärorik höst med LRF Konsult

av Elias Alvebro - 1 november 2018

LRF Konsult Internship - kombination av teori och praktik

av Björn Beckman - 1 november 2018