Förväntansfull inför höstens internship

Av Casper Lissvik Boström, 2018-10-30

Mitt namn är Casper Lissvik Boström och jag har fått privilegiet att delta i höstens internship på LRF konsult. Jag kommer tillbringa hösten på Stockholmskontoret.

Varför sökte jag LRF Konsults Internship?

LRF Konsult är ett av Sveriges största redovisnings och rådgivningsföretag. Till skillnad från många andra aktörer inom rådgivning, riktar LRF Konsult in sig på småföretagare. De främsta anledningarna till att jag sökte till programmet var att företaget enligt mig har tilltalande värderingar samt att företaget blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017 av Universum.

Förväntningar inför hösten

Till skillnad från majoriteten av årets internshipare utbildar jag mig inte till något inom skog och lantbruk utan jag läser min sista termin inom ekonomi på Stockholm universitet. Internshipet är en perfekt chans för mig ett få en större inblick inom ekonomisk rådgivning. Mina förväntningar är höga och jag räknar med att få användning av mina teoretiska kunskaper även i praktiken.

Kick-off - träff med nyckelpersoner och start av marknadsprojekt

Internshipet började med en kick-off i Stockholm. Jag fick där träffa de andra deltagarna och vi fick göra diverse olika aktiviter under två väldigt roliga och lärorika dagar. Vi fick bland annat lyssna på presentationer av olika nyckelpersoner inom företaget. Efter kick-offen känner jag att min bild av LRF Konsult har blivit ännu bättre eftersom jag har fått lära känna företaget och deras värderingar bra. Vi fick även påbörja ett marknasprojekt som ska presenteras i slutet av intershipet som jag ser fram emot att fortsätta med nu under hösten. 

Hälsningar,
Casper Lissvik Boström

Casper Lissvik Boström

Fler blogginlägg

Nu knyts säcken ihop

av Henning Ekselius - 5 december 2018

Full fart tillsammans med Internship på LRF Konsult!

av Jonathan Ahlm - 1 november 2018

Temadagar, förväntningar och erfarenheter

av Malin Ahlqvist - 1 november 2018

Lärorik höst med LRF Konsult

av Elias Alvebro - 1 november 2018