VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Lantmästarprogrammet och LRF Konsult Internship - en bra kombination!

Av Henning Ekselius, 2018-11-01

Vad kul! Det var det första jag tänkte när jag blev antagen till årets upplaga av Internship på LRF Konsult.

Kick-offen är avklarad och vi är ett glatt gäng från olika delar av landet. Vår olika bakgrund och kunskap gav ett roligt diskussionsklimat under Kick-offen och jag ser fram emot kommande träffar!

Jag gör mitt Internship på kontoret i Trelleborg, som är ett ganska litet kontor, men rymmer stor kunskap. Mina första tre dagar har jag ägnat åt att lära mig de bokföringsprogram som finns samt hur man använder dem på bästa sätt. Framöver hoppas jag få en inblick i alla de olika tjänster som LRF Konsult erbjuder.

LRF Konsult satsar stort på digitalisering

Hittills har jag fått ett mycket gott intryck av LRF Konsult och man märker vilken substans som finns i det varumärket när det nämns bland folk. Det är ett väletablerat företag som har en stor lokal anknytning runt om i hela landet och digitalisering är en stor fråga just nu, som jag märker att LRF Konsult satsar stort på. Vilket jag tycker är viktigt för att vara ett framgångsrikt företag även i framtiden.

Jag har stora förväntningar på den resterande tiden av mitt Internship och jag hoppas få en god kunskap om de olika grenar som LRF Konsult erbjuder. Förutom det ser jag även fram emot att träffa nya människor och att få utbyta kunskap med varandra. Jag har redan nu träffat nya många personer med stor kunskap vilket gör dagarna på kontoret blir riktigt roliga!

Internship på LRF Konsult är ett bra komplement till Lantmästarprogrammet

Det känns som att man ”knyter ihop säcken” genom att kombinera mitt sista läsår på lantmästarprgrammet tillsammans med Internship då dessa kompletterar varandra mycket väl. Att förena studier med verkliga arbetsuppgifter tycker jag gör att man lär sig fortare och får en bättre förståelse!

Det ska bli riktigt intressant att se vad som står på agendan nästa gång vi ses!

Hälsningar,
Henning Ekselius 

Henning Ekselius

Fler blogginlägg

Lärorik höst med LRF Konsult

1 november 2018

LRF Konsult Internship - kombination av teori och praktik

av Björn Beckman - 1 november 2018

Förväntansfull inför höstens internship

av Casper Lissvik Boström - 30 oktober 2018

"Jag ser fram emot att få se hur man får företag att växa i praktiken"

av Sebastian Hellenborg - 15 oktober 2018