En höst fylld av spännande utmaningar

Av Martin Olsson, 2018-10-01

Det har nu gått någon vecka sedan vår kick-off och det börjar bli tid för min första dag på kontoret i Kristinehamn. Det var med stora förväntningar jag satte mig på tåget till Stockholm för att träffa de andra studenterna för första gången. Vi var en blandad grupp från olika delar av landet och även med helt olika bakgrunder. Gruppen består av personer som är aktiva inom både de gröna och blåa näringarna vilket ger ett gott diskussionsklimat i gruppen.

Aktiviteterna avlöste varandra med intressanta föreläsningar från HR och marknadsavdelningen. Vi fick också ett varmt välkomnande av LRF Konsults VD Katarina Klingspor vilket kändes uppskattat. Det diskuterades även en del kring LRF Konsults resa tillsammans med Altor för att klara framtida utmaningar kring digitaliseringen vilket var inspirerande.

Efter lunch var dags för att åka rib-båt. Detta var ett nytt sätt att upptäcka Stockholms skärgård som varvades med adrenalin när båten nådde sin topphastighet på dryga 57 knop. Kvällen tillbringades på restaurang. Vi delades in i grupper där varje grupp skulle tillaga sin egen rätt. Detta resulterade i en god trerätters middag som såklart smakade extra gott när man vet vem som har gjort maten. Detta blev då en form av team-buildning som jag varmt rekommenderar!

Mina förväntningar på hösten är att få en bra inblick i hur LRF Konsult arbetar och hur de ser på framtiden. Det ska bli spännande att få arbeta ute på det lokala kontoret i Kristinehamn och få sina första kundkontakter. Den största utmaningen för egen del är att få ihop tiden med att både prestera bra inom skola och på mitt kontor. Jag ser goda förutsättningar för att utvecklas och öva på att träffa kunder. Jag ser mycket fram mot höstens internship där både jag och det lokala kontoret kan utvecklas!

Hälsningar,

Martin Olsson

Martin Olsson

Fler blogginlägg

Nu knyts säcken ihop

av Henning Ekselius - 5 december 2018

Full fart tillsammans med Internship på LRF Konsult!

av Jonathan Ahlm - 1 november 2018

Temadagar, förväntningar och erfarenheter

av Malin Ahlqvist - 1 november 2018

Lärorik höst med LRF Konsult

av Elias Alvebro - 1 november 2018