VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Kickat igång en termin på LRF Konsult

Av Kristin Olovsson, 2018-10-02

Än så länge har jag bara hunnit vara in på mitt praktikkontor i Bollnäs och hälsat på alla. Men kick-offen i Stockholm var två intensiva dagar som gav en väldigt positiv start på höstens internship.

Jag kommer från en familj som äger skog, så jag har haft en aning om vad LRF Konsult sysslar med rätt länge och när jag sagt att jag ska göra praktik här, svarar många att då kommer du lära dig massor. Det är även mitt mål och förhoppning, att lära mig massor! Men jag tror även det kommer bli roligt att få en inblick i företaget och träffa nya människor, samt inspirerande att få jobba med ett eget projekt. Sen hoppas jag få med mig erfarenheter som jag inte kan ana vad de är nu i början.

Parallellt med praktiken har jag börjat mitt femte år på Jägmästarprogrammet i Uppsala med inriktning skogsindustriellekonomi. Första kursen är investering och finansiering, som jag tror kommer passa väldigt bra att göra praktik samtidigt som. För då får jag lära mig teori kring företags investeringsbeslut och hur olika alternativ beräknas. För att sedan vara på LRF Konsult och få en inblick i företag där beslut faktiskt sker och där konsekvenserna sedan går att analysera.

Nästa vecka kommer jag göra mina första dagar i Bollnäs, så det känns spännande och jag hoppas, och tror, att den positiva känslan bara fortsätter!

Hälsar en taggad

Kristin Olovsson

Kristin Olovsson

Fler blogginlägg

Lärorik höst med LRF Konsult

1 november 2018

Lantmästarprogrammet och LRF Konsult Internship - en bra kombination!

av Henning Ekselius - 1 november 2018

LRF Konsult Internship - kombination av teori och praktik

av Björn Beckman - 1 november 2018

Förväntansfull inför höstens internship

av Casper Lissvik Boström - 30 oktober 2018