Välkommen till årets internshipblogg!

Av Maria Crona, 2018-09-14

Jag kan med stor glädje berätta att startskottet för Internship 2018 gick den 30 augusti på vårt huvudkontor i Stockholm. Där tog vi emot tolv otroligt duktiga, taggade och engagerade Internshipstudenter som kommer att vara på kontor runt om i landet.

Även i år kommer vi att ha en Internshipblogg där våra fantastiska Internshipstudenter kommer att berätta om sin resa på LRF Konsult, sina upplevelser på kontoren som sina förväntningar på Internship. De berättar också om kunskapsutbytet som sker mellan student och kontor och delar med sig av sina erfarenheter av att vara en del av Sveriges största rådgivningsbyrå. Följ med Internshiparna som är blivande jägmästare, lantmästare, skogsmästare, fastighetsmäklare och ekonomer.

Med min egna erfarenhet, som gick Internshipprogrammet förra året, kan jag säga att detta är en otrolig möjlighet att få en bra start in i karriären på LRF Konsult. Att kombinera studerande med praktiken är en utmaning, men den lönar sig! Man möter fantastiska kollegor ute på kontoren som hjälper dig med att omsätta teorin i praktiken. Internship har för mig, som har fått äran att få leda projektet i år, varit en av de bästa valen jag gjort! Håll utkik här för kommande blogginlägg från årets drivna och engagerade Internshipdeltagare och deras resa tillsammans med LRF Konsult!

Följ Internshipbloggen!

Maria Crona
Projektledare för Internship 2018

Maria Crona

Maria genomförde sin internship 2017 på vårt kontor i Göteborg där hon nu också jobbar.

Fler blogginlägg

Nu knyts säcken ihop

av Henning Ekselius - 5 december 2018

Full fart tillsammans med Internship på LRF Konsult!

av Jonathan Ahlm - 1 november 2018

Temadagar, förväntningar och erfarenheter

av Malin Ahlqvist - 1 november 2018

Lärorik höst med LRF Konsult

av Elias Alvebro - 1 november 2018