VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

"Jag är otroligt nöjd med hur hösten utvecklat sig"

Av Christian Östh, 2017-12-05

Hej bloggläsare!

Ofattbart nog så är det väldigt nära slutet på detta internship. Egentligen är det bara avslutningsträffen kvar. Det vi arbetat med under minst en arbetsdag i veckan hela hösten ska nu presenteras för ledningen och andra inbjudna på huvudkontoret i Stockholm under två dagar. Det ska bli kul, jag är otroligt nöjd med hur hösten utvecklat sig.

Jag har alltid haft småföretagande väldigt nära hjärtat. Jag är uppvuxen på landet utanför en liten ort norr om Göteborg med mycket företag runt omkring. Min far har egen firma med anställda och jag gillar det jordnära som finns i lokala organisationer. Därför uppskattar jag vekligen LRF Konsults enorma fokus på småföretagare. Det märks tydligt i varje moment på kontoret att de vill göra skillnad för den lilla företagaren. Det ska vara enkelt att driva firma, i alla fall om man anlitar LRF Konsult. Det kan låta som att jag skriver detta för att det låter bra, men jag har faktiskt en del att jämföra med och jag menar det jag skriver. Jag vet inte om ni har läst LRF Konsults värderingar;

  • Kundvärde som gör skillnad
  • Engagemang som syns och känns
  • Affärsmässighet i allt vi gör

Jag var själv tvungen att läsa dem ett par gånger första gången jag såg dem och ge dem lite tid att smälta in innan jag förstod innebörden av dem. Nu när jag varit på företaget i tre månader så kan jag utan tvekan skriva under på dem. De digitala lösningar som LRF Konsult erbjuder är väldigt bra och är helt rätt i tiden. Engagemanget på kontoret är fantastiskt. Jag tycker att konsulterna lägger manken till för att allt ska bli så bra som möjligt och ingen drar sig ifrån att fråga en kollega för att få bästa möjliga utfall. Professionaliteten på företaget genomsyrar hela organisationen och kunskapen inom ett 100 år gammalt företag med ungefär 1400 anställda är enorm.

Det där sista gör mig intresserad av företaget. Som snart nyutexaminerad civilekonom finns massor av praktiska saker att lära mig efter att ha gått en väldigt teoretisk utbildning, ett bra komplement med andra ord.

Jag säger som tidigare bloggare sagt. Om du har möjlighet så sök nästa års internship på LRF Konsult, annars tipsa någon annan som du tror kan ha nytta av det!

Kategorier: Digitalisering, Ekonomi
Christian Östh

Christian har genomfört sin internship på vårt kontor i Göteborg.

Fler blogginlägg


En tillbaka blick på en intensiv men magisk höst

av Maria Crona - 22 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning

Hösten har verkligen varit lärorik och som en berg- och dalbana

av Anni Frick - 19 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning, Rådgivning

Snipp snapp slut, så var internshipet slut…

av Sara Hansson - 11 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning, Rådgivning

"Det bästa med internshipet är att jag har kunnat kombinera det med skolan"

av Amanda Ohlsson - 30 november 2017

Digitalisering, Ekonomi, Redovisning, Rådgivning