VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

"Sök internship, ni kommer inte ångra er!"

Av Karin Gyllengahm, 2017-11-23

Hej på er!

Jag heter Karin Gyllengahm och jag är en utav deltagarna på Internship-programmet i höst där jag är stationerad på kontoret i Umeå. Jag läser mitt tredje år av totalt fem i resan mot att bli jägmästare på Sveriges Lantbruksuniversitet. Under kommande höst beger jag mig ner till Uppsala för att läsa min master med inriktning mot industriell ekonomi.

Nu har det gått 12 veckor sedan mitt Internship drog igång i Stockholm. Tiden går fort när man har roligt! Hitintills har mina kontorsdagar omfattat fastighetsvärdering, generationsskiften, fastighetsförmedling, skogsbruksplanläggning, kontraktskrivning, allmän skogsekonomi och mässdag. Som ni märker är dagarna minst sagt varierande och man tar alltid med sig något nytt när man slutar för dagen. På Umeåkontoret arbetar både skogsekonomer, fastighetsmäklare, jurister, ekonomer, affärsrådgivare och redovisningskonsulter. Det finns mycket att lära av varandra när kompetensen både är hög och bred. Det blir många intressanta infallsvinklar både på arbetstiden och i fikarummet!

Den 6 december bär det av mot Stockholm igen för presentation av den tillväxt – och förvärvsuppgift vi blivit tilldelade. Det ska bli väldigt roligt och givande att få träffa och lyssna på de andra deltagarna, samtidigt som det känns tråkigt att Internship-perioden går mot sitt slut. Jag hoppas dock att slutet av mitt Internship leder till en början på något annat inom LRF Konsult, antingen som kollega eller kund i framtiden! 

Jag avslutar inlägget med en uppmaning till er studenter, sök till LRF Konsults Internship. Ni kommer inte att ångra er.

Tack för mig!

Kategorier: Kundmöte, Rådgivning
Karin Gyllengahm

Karin genomför sin internship på vårt kontor i Umeå.

Fler blogginlägg


En tillbaka blick på en intensiv men magisk höst

av Maria Crona - 22 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning

Hösten har verkligen varit lärorik och som en berg- och dalbana

av Anni Frick - 19 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning, Rådgivning

Snipp snapp slut, så var internshipet slut…

av Sara Hansson - 11 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning, Rådgivning

"Jag är otroligt nöjd med hur hösten utvecklat sig"

av Christian Östh - 5 december 2017

Digitalisering, Ekonomi