VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

"Unik möjlighet att utöka mitt personliga nätverk för framtiden"

Av David Gevert, 2017-11-14

Jag heter David Gevert och läser mitt sista år på Ekonomagronom programmet  vid Sverigeslantbruksuniversitet (SLU) i Uppsala. Jag gör mitt Internship på Mariestad och Hallsbergs kontoren.

I slutskedet av studierna börjar tankarna om framtiden att snurra. Vad ska man jobba med? Var ska man jobba? Ska man flytta hem? Hur passar jag på en arbetsplats? Faktum kvarstår dock att efter examen förväntas man ta en plats i näringslivet och lämna den miljö som universitetet tillhandahållit under några års tid. För att göra denna övergång lite mjukare och kunna känna efter vad man vill göra efter studietiden så är ett Internship på en arbetsplats ett bra sätt att få inblick i en verksamhet. Av denna anledning valde jag att söka LRF konsults Internship.

Att få vara en del av årets Internship är motiverande, redan från första deltagarträffen var det full fart. Upplägget varvades med information om LRF konsults verksamhetsgrenar samt av övningar för att lära känna övriga deltagare och skapa ett bra lag. Vikten av att träffa personer inom organisationen för att stärka lagbygget LRF Konsult har genomsyrat min internship tid såhär långt. Jag har under mina tio dagar hunnit med att besöka fyra kontor samt hälsa på personalen. Redan efter denna relativt korta tid som passerat har jag uppmärksammat både likheter och olikheter mellan kontoren. Den erfarenhet och mångfald som LRF konsult har är ett viktigt verktyg att värna om då detta är en viktig del vid lösningen av organisationens framtida utmaningar.

Jag ser fram emot en utmanande och lärorik höst på LRF konsult med mycket att lära.  Som en deltagare i LRF konsults Internship ser jag en unik möjlighet att utöka mitt personliga nätverk inför framtiden.

Fortsatt trevlig höst!

David Gevert

David Gevert

David genomför sin internship på vårt kontor i Mariestad och Hallsberg.

Fler blogginlägg


En tillbaka blick på en intensiv men magisk höst

av Maria Crona - 22 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning

Hösten har verkligen varit lärorik och som en berg- och dalbana

av Anni Frick - 19 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning, Rådgivning

Snipp snapp slut, så var internshipet slut…

av Sara Hansson - 11 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning, Rådgivning

"Jag är otroligt nöjd med hur hösten utvecklat sig"

av Christian Östh - 5 december 2017

Digitalisering, Ekonomi