VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

"Att få vara en del av Internship känns otroligt inspirerande"

Av Magnus Persson, 2017-10-10

Hej! Mitt namn är Magnus Persson och jag kommer ifrån en skogsgård några mil utanför Jönköping. Jag läser mitt fjärde år på Jägmästarprogrammet och har under sensommaren flyttat från Umeå till Uppsala för att fokusera mer mot ekonomi.

Utöver jägmästarstudierna läser jag även mäklarkurser med förhoppning att även bli registrerad fastighetsmäklare. Min Internship kommer jag att utföra på kontoret i Östersund.

Att få vara en del av LRF Konsult Internship känns otroligt inspirerande, inte minst för att få en direkt inblick i en potentiell kommande arbetsdag men även för att få känna på vad LRF Konsult är för företag. För er som har hängt med i bloggen har ni säkert insett att det har varit en rivstart och knuffen i ryggen har varit som starten på Kanonen på Liseberg, dvs. flygande! En otrolig pepp ifrån första sekund med två stycken två-dagars-träffar på tre veckor! Än så länge har jag dock bara hunnit med två dagar på kontoret men mer kommer det bli. Det fantastiska är nämligen hur anpassningsbart det är, i grunden ska vi nämligen vara på kontoret minst en dag i veckan under hela hösten, i mitt fall är det mer eller mindre omöjligt då det skulle innebära ca 100 mil pendling i veckan. Vi har istället löst det som så att vi kör ca 3–5 dagar i streck var fjärde vecka, suveränt! Det finns helt enkelt möjligheter för allt, det känns som att det är någonting genomgående i hela företaget- någon börjar i ena änden men sedan lär de sig något annat och hamnar där. Att det finns utrymme att utvecklas och LRF Konsult ger en verktygen för att utföra det.

Det finns mycket kunskap samlat under ett och samma tak på LRF Konsult och det gäller att försöka se så mycket som möjligt för att enklare kunna applicera erfarenheten vid de återstående studierna. Samtliga jag har träffat på har dessutom varit mer än hjälpsamma och gladligen delat med sig av både kunskap och erfarenheter. Östersundskontoret är nämligen ett kontor med samtliga LRF Konsults delar med Ekonomi & Skatt, Juridik, Affärsrådgivning och Fastighetsförmedling.

Jag är säker på att det kommer bli en otroligt lärorik höst och jag ser fram emot att ta del av att se Sveriges Småföretagare växa!

Kategorier: Rådgivning
Magnus Persson

Magnus kommer att genomföra sin Internship på vårt kontor i Östersund.

Fler blogginlägg


En tillbaka blick på en intensiv men magisk höst

av Maria Crona - 22 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning

Hösten har verkligen varit lärorik och som en berg- och dalbana

av Anni Frick - 19 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning, Rådgivning

Snipp snapp slut, så var internshipet slut…

av Sara Hansson - 11 december 2017

Digitalisering, Ekonomi, Kundmöte, Redovisning, Rådgivning

"Jag är otroligt nöjd med hur hösten utvecklat sig"

av Christian Östh - 5 december 2017

Digitalisering, Ekonomi