VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Kick-off med LRF Konsult Internship 2017

Av Tina Sundell, 2017-09-15

Hejsan, Tina här! Jag är en av 22 studenter som har fått möjligheten att vara LRF konsults Internshippare året 2017. Jag är ekonomagronomstudent på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala och är inne på mitt femte och sista år.

Jag är uppväxt i Hälsingland och det är även där på Bollnäskontoret som jag under denna höst kommer befinna mig på och få möjlighet att lära mig en massa och förhoppningsvis kunna bli mer och mer självgående med uppgifter. 

Vi började internshippet 2017 med en riktig kick-start med en kick-off i Stockholm den 30-31 augusti! Vi besökte huvudkontoret i Stadshagen där VDn Katarina Hedström Klarin hälsade oss välkomna och vi fick en presentation om LRF konsult.

Under kick-offen hade vi den sprudlande Frida Karlsson, HR-specialist, som guidade oss och såg till att vi hade två oförglömliga dagar där vi fylldes med skratt, peppande och motivation inför den kommande hösten. På eftermiddagen väntade en överraskning, vi fick åka RIB-båt i full fart ut till Sånga Säby!

Väl ute på Sånga Säby delades vi in i grupper och så var det dags för teamövningar. Frida körde hårt med oss och vi avslutade kvällen med att laga en riktigt god trerättersmiddag tillsammans. Efter en heldag med aktiviteter var vi alla nöjda med att krypa till kojs och dag 2 innehöll lite stillsammare aktiviteter. Dagen började med en riktigt god frukost följt av värderingsövningar. Där fick vi rangordna ord och berätta för varandra varför vi valt just dessa med exempel om oss själva och även koppla till LRF konsults värderingar. Det var väldigt lärorikt och nyttigt att fundera över. Dagen avslutades sedan med att Tomas Zetterquist, Regionschef för region norr, berättade om det projekt vi ska arbeta med under hösten.

Nu har jag varit på kontoret i Bollnäs i två dagar och träffat kontorschef, min handläggare och flera av deras medarbetare. Jag har redan kommit igång med uppgifter och det känns som att jag kommer få med mig otroligt mycket den här hösten från kontoret. Det är supertrevliga människor som delar med sig av massvis med kunskap. Jag ska försöka vara en sådan bra tvättsvamp som jag bara kan och suga åt mig allt som går.

Tack för mig!

Tina Sundell

Tina genomför sin internship på vårt kontor i Bollnäs.

Fler blogginlägg


"Hösten på LRF Konsult kommer att bli lärorik och rolig"

av Anna Gunnarsson - 18 oktober 2017)

Ekonomi, Kundmöte, Rådgivning

Förväntningar, nutid & framtid på LRF Konsult

av Jessica Henry - 11 oktober 2017)

Digitalisering, Kundmöte

"Att få vara en del av Internship känns otroligt inspirerande"

av Magnus Persson - 10 oktober 2017)

Rådgivning

"Internship ger mig chansen att få applicera det jag lärt på universitetet"

av Filippa Jönsson - 3 oktober 2017)

Ekonomi, Redovisning