VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Praktik eller Examensarbete

Här kan du läsa mer om praktik och examensarbete hos oss på LRF Konsult.

Praktik

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag? Kanske vill du veta mer om hur det är att arbeta på just LRF Konsult och i rollen som rådgivare?

När du praktiserar på LRF Konsult får du inte bara möjlighet att prova på hur det är att arbeta som rådgivare på LRF Konsult. Du ges också möjlighet att använda dina kunskaper från din utbildning i praktiken samtidigt som du får en chans att lära känna företaget och skaffar dig ett stort kontaktnät. Du arbetar med specialister och rådgivning specifikt inriktad mot småföretagare i hela Sverige.

Vill du spetsa ditt CV och bygga ett start kompetensnätverk för framtiden? Då har vi praktikplatsen för dig!

Vill du göra praktik på LRF Konsult? 

Skicka då in CV och personligt brev och deltaljer kring vilket kontor som är intressant för dig att praktisera på till student@lrfkonsult.se. - Välkommen in med din ansökan! 

Examensarbete

Ett bra sätt för dig att lära känna LRF Konsult och öppnar upp för chanserna att få vidare anställning är att skriva sitt examensarbete hos oss. Vi har varje år flera duktiga och drivna studenter som skriver intressanta studier som ger mervärde för oss som företag.

Vill du skriva examensarbete för LRF Konsult? Skicka in en ansökan till student@lrfkonsult.se där du beskriver;

  • Vilket program/inriktning läser du?
  • Vart vill du skriva? (ort)
  • När ska du skriva ditt examensarbete?
  • Vilket ämne/område vill du skriva inom?
  • CV och Personligt brev

Sök LRF Konsult Skog- och lantbruksstipendium

LRF Konsult utlyser ett skog- och lantbruksstipendium till dig som studerar inom skogs- och lantbruk vid SLU Ultuna, Skogsmästarskolan i Skinnskatteberg, SLU Umeå och Alnarp. Stipendiet delas ut till examensarbete som behandlar aktuella frågor inom skog- och lantbrukssektorn.