VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Framtidsfullmakt till fast pris

Med upprättandet av en framtidsfullmakt avgör du själv vem eller vilka som ska ta hand om dina personliga och ekonomiska angelägenheter om du själv en dag inte längre är förmögen att fatta egna beslut.

Framtidsfullmakt till fast pris

Skapa trygghet med en framtidsfullmakt 

Många drabbas förr eller senare av något som gör det svårt att ta hand om sig själv och sin ekonomi. Tidigare har det enda alternativet varit för de anhöriga att gå igenom en lång och komplicerad process för att ordna god man och förvaltare.

Sedan juli 2017 finns lagen om Framtidsfullmakter som gör det möjligt att upprätta en fullmakt där du själv kan diktera villkoren innan du blir oförmögen att ta hand om dig själv.  

Just nu erbjuder vi dig upprättande av framtidsfullmakt för totalt 3 900 kr inkl moms. Vi ser till att din framtidsfullmakt anpassas efter just dina behov och önskemål samt följer lagstiftningens krav.

Fyll i formuläret så bokar vi en tid inom kort. Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2018.

 

 Du bestämmer:

Check 

Vem eller vilka som får fullmakt och över vad
Vill du att olika personer ska få fullmakt för olika områden. Någon som ska ansvara för din ekonomi och någon annan för läkarvård och boendesituation?

Check 

I vilka situationer fullmakter träder in
När ska fullmakten börja gälla? Är det när fullmaktstagaren anser dig oförmögen att göra affärer eller vill du att ett läkarutlåtande ska krävas?

Check  Vilka områden fullmakten gäller för
Ska fullmaktstagaren få helhetsansvar över ekonomin, eller t ex enbart om boendet? 
   

För att få upprätta en framtidsfullmakt krävs det att du är över 18 år och att du i dagsläget kan ta hand kunna ta hand om dina angelägenheter.

Just nu erbjuder vi framtidsfullmakt för 3 900 kr inkl moms. Fyll i formuläret så återkommer vi med tidsförslag inom kort. Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2018.

Personuppgiftslagen
* Måste fyllas i

 

Om PuL och penningtvätt

Information om behandling av personuppgifter hos LRF Konsult.