VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

LRF Konsult i Hälsingland på familjeskogsdagar

LRF Konsult har under hösten medverkat vid Mellanskogs Familjeskogsdagar på Bolleberget och i Ljusdal. LRF Konsult vill därför tacka Mellanskog, övriga aktörer och framförallt alla tävlingssugna och intresserade besökare som gjort att vi i tälten känt oss varma, trots tidvis kallt väder.

Full rulle i LRF Konsult tält på Bolleberget. Totalt under dagen besökte ungefär 800 personer skogsdagen. Av våra 8 kompetensområden var det fokus på framförallt skog och fastigheter, vilket besvarades av Erik Nyholmer och Buster knutsson, skogsekonomer, samt juridik som representerades av Hosam Sager, jurist på LRF Konsult.

 

LRF Konsult jurist Hosam Sager samt några lyckliga vinnare av LRF Konsults quiz. 5/5 rätt på quizen gav fina priser. 

 

 

 

 

Madelene Ångman-Schön, redovisningsassisten, och Bengt Nyberg, redovisningskonsult,  står redo inför mässöppning i Ljusdal. På plats i tältet var även Buster Knutsson, skogsekonom. LRF Konsult bjöd på närproducerade tomater och även här en rafflande quiz med fina priser.
"Jag är imponerad av att så många fick full pott på quizen då det inte var de lättaste frågorna" summerar Bengt dagen. Förhoppningsvis ses vi även nästa år!