Hästföretagare – nu finns rådgivare på plats i Borås

Brottas du som hästföretagare med komplicerade regler kring moms och skatt? Hos LRF Konsult kan du få rådgivning av specialister med expertkompetens om hästföretagarnas villkor och förutsättningar. I Borås finns nu Anna-Karin Knight, hästrådgivare, på plats för att hjälpa dig.

Expertkompetens inom hästföretagande

Våra rådgivare har expertkompetens om hästföretagarnas villkor och förutsättningar. Det gör att de har en förståelse för din affär. De kan inte bara hjälpa dig med frågor som rör företagets ekonomi, utan också kan ge nya perspektiv på verksamheten som hjälper dig att fatta rätt beslut.

Hästrådgivare på plats i Borås

Sedan juli 2017 finns Anna-Karin Knight, Hästrådgivare, på plats på LRF Konsults kontor i Borås. Hon har en långvarig erfarenhet inom hästbranschen och har sedan 2010 varit anställd av LRF Konsult, tidigare på Säffle kontoret.

Anna-Karin Knight Hästrådgivare

Bild: Anna-Karin Knight. Foto: J. CHR. Berlin. 

Före LRF Konsult, arbetade Anna-Karin som travbanechef för Arvika Travbana parallellt med egen bokföringsfirma.

- Mitt stora intresse är hästar. Jag har ett förflutet som proffstränare i travsporten och lång erfarenhet som egen företagare, vilket ger mig en värdefull grund att stå på i mina möten med LRF Konsults kunder och framför allt hästföretagarna, säger Anna-Karin Knight.

- I mitt dagliga arbete har jag många småföretagare med löpande bokföring och momsredovisning. Jag jobbar också med administration av andelhästar samt en hel del rådgivning, fortsätter Anna-Karin.

Hästspetsnätverk hos LRF Konsult

Under hösten startar en utbildning för hovslagare där Anna-Karins roll är att utbilda i bokföring och redovisning. Anna-Karin ingår i det hästspetsnätverk som finns hos LRF Konsult, där vi arbetar mycket med moms och skattefrågor i hästbranschen. Nätverket genomför också kurser för nyföretagare inom häst.

Är du intresserad av rådgivning? Kontakta Anna-Karin via kontaktformuläret.