VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Hjälp med ansökan - stängsling på grund av torkan

Från och med den 31 juli står ett arbetslag från Skogsstyrelsens Naturnära jobb redo att stängsla i Göteborgsregionen. Stängslingen är provisorisk och görs för att flytta betesdjur till bättre bete. Nu kan LRF Konsult hjälpa dig med din ansökan.

På grund av torkan erbjuds hjälp med stängsling i Göteborgsregionen för att flytta betesdjur till bättre bete. LRF Konsult kan nu hjälpa dig med din ansökan, som ska skall sändas till Länsstyrelsen Västra Götaland. Det är ett arbetslag från Skogsstyrelsens Naturnära jobb som från och med 31 juli står redo att utföra den provisoriska stängslingen.

Skogsstyrelsen erbjuder kostnadsfri arbetskraft

Skogsstyrelsens arbetslag erbjuder kostnadsfri arbetskraft och logistik för att ta sig ut till markerna. Däremot måste markägaren/lantbrukaren stå för materialet för stängslingen, samt för verktyg. Den som vill ha stängslingen utförd behöver också kunna möta upp och visa var stängsling ska ske. Skogsstyrelsen har också önskemål om att det finns något garage eller liknande att gå in i och äta lunch. Om trycket blir högt kommer Länsstyrelsen prioritera mellan inkomna önskemål.

LRF Konsult hjälper dig med ansökan

Kontakta Sofia Kvibacke, LRF Konsult, via kontaktformuläret.