VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Välkommen till en inspirerande generationsskifteskväll 10 april!

Att göra en generationsväxling på en gård innebär både stora och viktiga beslut. Hur bör ett generationsskifte genomföras för att alla ska bli nöjda? Hur gör man för att det ekonomiska utfallet ska bli så bra som möjligt för alla inblandade?

Kvällens innehåll

Kom och lyssna på hur vi på Landshypotek Bank och LRF Konsult ser på hur ett lyckat skifte kan planeras och genomföras och vad som är viktigt att tänka på under vägen. Vi lovar både konkreta tips, en guidning genom hela processen och tid för egna frågor. Kaffe och smörgås bjuds under kvällen.

Var och när är skogskvällen?

När: 10 april. Vi startar klockan 19.00 och avrundar kvällen 21.00
Plats: Nytorp Centrum i Arbrå, lokal Lien i hus 14
Anmälan: Anmäl dig senast 3 april på mejl till kundservice@landshypotek.se eller telefon 0771-44 00 20. Förutom ditt namn och dina kontaktuppgifter önskar vi också veta eventuella matallergier. Vill du ta med några familjemedlemmar eller en vän skickar du med dennes/deras uppgifter i samma mejl. Antal är begränsade så anmäl dig redan idag!

Hoppas att vi ses!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.