VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Digital utbildning för hästföretagare

Har du ett hästföretag eller funderar på att starta ett här runt Enköping? LRF Konsult har tillsammans med samarbetspartners inom Hästföretagarcentrum tagit fram en onlineutbildning för att vässa landets hästföretagare i lönsamhet och utveckling.

Utbildningspaktet är helt digitalt vilket gör att du kan fortbilda dig när du själv har tid. Ta chansen att utveckla dina kunskaper i ibland annat företagsekonomi, målstyrning och marknadsföring och få just ditt hästföretag att bli mer lönsamt!
Bakom satsningen på hästföretagarutbildningen ligger stor kompetens inom området på LRF Konsult, LRF Häst, HNS, Strömsholm, Wången och Flyinge.

 

Hästföretagare Digital Utbildning

Utbildningen kostar 495 kronor. Med LRF-rabatt till LRF:s medlemmar är kostnaden endast 350 kr!


Anna Lundberg är agronom och redovisningskonsult på LRF Konsult Västerås. Hon jobbar dagligen mot hästföretagare och är engagerad i de utbildningar inom hästverksamhet som LRF Konsult erbjuder.

Hästföretagare Digital Utbildning

”Detta ger dig som hästföretagare en jättebra möjlighet att utbilda dig på ett enkelt sätt och ta ditt blivande eller existerande hästföretag till nästa nivå! Du får hjälp och tips inom aktuella ämnen och arbetar fram en affärsplan för DITT företag. Har du behov av mer rådgivning för att utveckla ditt företag ännu mer, kontakta mig så hjälper jag till!”

 

 

email: anna.lundberg@lrfkonsult.se

Tel: 021-10 35 54

 

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.