VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Nominerad till Årets Rådgivarinsats 2018!

Magnus Hurulund från LRF Konsult Enköping nominerad till Årets Rådgivarinsats 2018.

Varje år utser Branschråd för Lantbrukets Rådgivningsföretag en vinnare av Årets Rådgivarinsats, där lantbrukare får nominera de rådgivare de anser har gjort en extra bra insats för dem och deras företag.

Kriterierna som rådgivaren ska uppfylla är:

  • Rådgivaren ska verka inom jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö.
  • Rådgivaren ska ha bidragit till en hållbar utveckling och genom ett strategiskt arbete främjat måluppfyllelse på gårdsnivå
  • Rådgivaren ska ha bidragit till konkurrenskraftigt företagande och en attraktiv arbetsplats
  • Rådgivare som genom sin insats även samverkat med andra rådgivarföreningar eller företag premieras

Vi är mycket stolta över att meddela att Magnus hos oss på Enköpingskontoret har nominerats av en kund. Magnus är nominerad för att han alltid är väl insatt i de möjligheter och utmaningar företag kan ställas inför samt att han alltid tar sig tid till att svara på alla frågor som dyker upp. Magnus är en klippa som rådgivare och väl värd de pengar som det kostar att få rådgivningen. Han lyssnar alltid, har ett mjukt och fint sätt och är samtidigt knivskarp kunskapsmässigt. Magnus ”håller ihop allt” och bidrar med förtroende och kvalitet.

Grattis Magnus!  

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.