Få din deklaration tidigt - skaffa digital brevlåda senast 28 februari

Du som skaffar en digital brevlåda senast den 28 februari får deklarationen digitalt i början av mars. Med en digital brevlåda får du post från bland annat Skatteverket digitalt i stället för på papper.

Många har redan en digital brevlåda för att ta emot sin deklaration och annan post från Skatteverket och andra myndigheter eller företag. Om du vill få din deklaration redan i början av mars månad så måste du skaffa en digital brevlåda senast den 28 februari. Har du redan en digital brevlåda så behöver du inte göra något extra nu.

Många fördelar med att få deklarationen i den digitala brevlådan

  • Du får tidigare besked om du ska få pengar tillbaka eller betala kvarskatt i år.
  • Du får mer tid på dig att kontrollera så att allt stämmer.
  • Det är miljövänligt.
  • Du har din deklaration tillgänglig var du än befinner dig.

Flera aktörer på marknaden för digital brevlåda

Det finns ett antal olika aktörer på marknaden som hanterar digitala brevlådor. Oavsett vilken av brevlådorna du väljer får du din myndighetspost dit. I några av brevlådorna får du även post från företag. Ett exempel på digital brevlåda är Min myndighetspost

Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation, t ex BankID. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Utse LRF Konsult som ombud

Man kan även ange ett ombud till sin brevlåda och här finns den stora fördelen för er som kunder hos LRF Konsult. Att sätta oss som ombud för din brevlåda underlättar och snabbar på arbetet med till exempel er deklaration och vi kan även se annan viktig information om ditt företag direkt och därmed korta ledtider både för er och oss.

Läs mer om och välj digital brevlåda på Skatteverket.se

Kontakta oss