Jane Johnzon är en ung företagare med drivkraft för det digitala

Jane Johnzon driver ett produktionsbolag inom underhållning och möten. Med bas i Göteborg underhåller Jane på allt från företagsevent till invigningar och sportarrangemang. Ofta står Jane själv på scen men allt oftare jobbar hon även bakom scen som koordinator eller producent. Jane startade sin enskilda näringsverksamhet för fem år sedan och genom hela resan har LRF Konsult varit med på tåget.

Jane JohnzonJane har en bakgrund som artist och är en av fyra tjejer i showgruppen Miss Molly, hon jobbar även med Ung företagsamhet (UF) där hon föreläser om företagande och entreprenörskap. Janes resa som egen företagare började 2011 då hon träffade Annette Daugaard från LRF Konsult på en nätverksträff.
- Det klickade från början och jag vågade ta steget och starta eget, säger Jane Johnzon.
- Jag sköter min bokföring i Speedledgers E-bokföring. Från början var LRF Konsult ett stort stöd för mig när jag behövde hjälp med allt från vilka konton jag skulle bokföra på, till moms och annat. Med tiden har jag blivit mer självständig. Nu träffar jag Annette på LRF Konsult en 1-2 gånger per år och där emellan mailar vi och har kontakt per telefon, berättar Jane.

 

Smidigt och effektivt med MittKontor
LRF Konsult hjälper Jane med avstämningar, resultatplanering samt bokslut och deklaration. Med hjälp av webbaserad bokföring har både Jane och Annette tillgång till bokföringen när det behövs. Med fullmakt hos Skatteverket har Annette även tillgång till skattekonto.
- Det fungerar väldigt bra att vi inte alltid behöver träffas fysiskt. Det är smidigt att sköta kontakten med LRF Konsult digitalt vilket gör min verksamhet mer effektiv, säger Jane.
Annette på LRF Konsult ser också fördelarna i att kommunicera digitalet via LRF Konsults kundportal MittKontor.
-Jag tycker MittKontor är en bra verktyg att använda i dialog med våra kunder, det underlättar att ha en plattform som både konsulten och kunden arbetar i och vi slipper alla papper, säger Annette.

Inför framtiden och utvecklingen av företaget känner sig Jane trygg i vetskapen om att LRF Konsult kan hjälpa till med att bilda aktiebolag om det blir aktuellt.    

Läs mer om Jane på www.janejohnzon.se

Fotograf: Bild ovan Kristina Malmqvist och mindre bild Gabriel Henningsson

Kontakta oss