LRF Konsult fortsätter satsa på skatterådgivning

En central del i vårt förändrade arbetssätt är ökad och mer proaktiv rådgivning. För att möta det behovet förstärks Skattebyrån från december genom Susanne Pålsson i Göteborg, som har lång och bred erfarenhet som skattejurist.

Susanne PålssonSusanne Pålsson kommer närmast kommer från Tholin & Larssons skatteavdelning där hon har arbetat med i princip alla tjänster inom skatterättslig rådgivning. Susanne har också hållit kurser som skatteträffar, lönedagar och momsdagar till större veckokurser i personbeskattning och företagsbeskattning.

Urban Rydin- Vi är mycket glada att Susanne har valt LRF Konsult. Hennes långa erfarenhet och djupa kunskap om skatterätt och skatterådgivning kommer att vara ytterst värdefull i det fortsatta arbetet. Att Susanne är specialiserad mot mindre företag är en styrka. Genom Susanne kommer Skattebyrån att finnas representerad på Sveriges tre största orter Malmö. Göteborg och Stockholm, säger Urban Rydin, Skattechef.

Mer om Susanne Pålsson:
Susannehar en jur.kand. Arbetade på Skatteverket 1988 – 1995, först i Alingsås, därefter Trollhättan ett par år och sedan Skatteverket i Göteborg. Hennes arbetsuppgifter var främst taxering och revision av mindre företag. Sedan januari 1996 har Susanne arbetat på Tholin & Larssons skatteavdelning. 

Kontakta oss