Johanna Johansson- nyanställd redovisningskonsult i Grästorp

"Jag känner att jag verkligen får chans att växa och utvecklas på ett spännande och roligt företag!"

Hur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?Johanna Johansson
Det var av en slump eftersom jag träffade en bekant som jobbar på kontoret i Lidköping. Vi pratade allmänt och kom in på att kontoret i Grästorp sökte en redovisningsekonom. Därefter så skickade jag in mitt CV och personliga brev och kort därefter så fick jag komma på en intervju. Jag är och blev otroligt glad över att jag till slut fick jobbet


Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
Min första tid på LRF Konsult har redan varit otroligt lärorik och rolig. Jag har snabbt fått komma in i jobbet genom eget kundansvar, löpande bokföring och bokslut. Jag har blivit mycket väl omhändertagen och känner redan att min framtid är hos LRF Konsult.


Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
Det som är unikt med LRF Konsult är den breda kunskap som finns under ett och samma tak, det finns alltid någon som man kan vända sig till med sina frågor. Det som också är unikt är att man satsar mycket på personalen och dess kompetens, de vill att man skall trivas och utvecklas i sin roll som redovisningsekonom. Detta  är något som jag verkligen uppskattar. Jag känner att jag verkligen får chans att växa och utvecklas på ett spännande och roligt företag.