Lokal rådgivning när den är som bäst!

Vi är 6 ekonomer med erfarenhet av alla frågor du kan tänkas möta som företagare. Stort som smått, frågor om skatt, den löpande bokföringen, bokslut och deklaration eller vilken företagsform som är bäst för dig. Hur ska du jobba med redovisningen på ett modernt och effektivt sätt – fråga efter Mitt kontor och Ekonomi Online.

Boka tid hos någon av våra 3 jurister för en genomgång av avtal och överenskommelser som påverkar dig, ditt företag och din familj. Det är väl investerad tid och kan spara massor med pengar och undvika bekymmer!

Vår affärsrådgivare brottas varje dag med frågor där målsättningen är att få ditt företag att växa. Ledarskapsfrågor, affärsplaner, kalkyler och investeringar m.m. är viktigt för att företaget och företagaren ska utvecklas.

- I Halland finns 4 av våra 100 fastighetsmäklare. Vi kan omgivningarna, har nätverket och kontakterna när du ska göra en lyckad fastighetsaffär. Det finns alltid en efterfrågan på fastigheter, så tveka inte utan hör av dig om du vill sälja eller köpa! Vi kan även hjälpa dig med att stycka av tomter, göra en detaljplan eller behöver en värdering.

Välkommen till oss i Halmstad!