VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Nyfiken på våra digitala tjänstepaket?

Är du nyfiken på våra digitala tjänstepaket? Välkommen på drop-in för visning av våra digitala tjänster på våra kontor i Halmstad och Hyltebruk. Vi på LRF Konsult vill visa hur vi kan göra ditt företagande enklare!

Med våra digitala paketerbjudanden kan vi göra ditt företagande enklare. Välkommen på drop- in för visning av våra digitala tjänster Digital Företagare och Digital Skogsägare. 

  • Halmstad varje torsdag kl 15.00 – 17.00 med start den 23/3
  • Hyltebruk varje torsdag kl 13.00 – 15.00 med start den 23/3

Ingen anmälan och inga bindningskrav!

Digital Företagare

Det ska vara enkelt och smidigt att sköta sin ekonomi som småföretagare. Som Digital Företagare får du tjänster som passar ditt företags behov och kan kombinera det med tryggheten av en personlig rådgivare. Alltid till fasta månadspriser. 

Digital Företagare - för dig som LRF-medlem

Är du LRF-medlem får du 995 kr i rabatt på ett startpaket så att du kommer igång med dina digitala tjänster på bästa sätt. 

Digital Företagare - för dig som hästägare

Med Digital Företagare får du som hästföretagare digitala redovisningstjänster och kan arbetet mer effektivt. Du som vill får även tillgång till en personlig rådgivare inom hästföretagande.

Digital Skogsägare 

Nu får skogen plats i mobilen! Med vårt digitala verktyg Enkel Bokföring får du ordning och reda på din skogsfastighets ekonomi. Du har alltid kunniga och aktiva rådgivare nära till hands. Prova gratis i 30 dagar.  

Bli Digital Företagare

  

 

Digital Skogsägare - ett enklare sätt att sköta skogsekonomin

Träffa Ulf Magnusson som använt tjänsten Digital Skogsägare i ett år. Se hur hans upplevelse varit och hur det förenklat hans jobb.