Framgångsformeln för företagare enligt LRF Konsult

Som småföretagare har man ofta många roller i företaget och sköter allt från administration till ekonomi, men också produktion och försäljning. LRF Konsult, som är specialiserade på småföretagares villkor, menar att framtiden för företagarna ligger i att använda digitala verktyg i kombination med rådgivning.

Peter Larsson–FRAMGÅNGRIKA FÖRETAG måste jobba effektivt. Därför ser vi ett ökande behov av verktyg för att enkelt hantera företagets ekonomi men också styra företaget. För att lyckas behöver man som företagare ha koll på utvecklingen och ta beslut löpande. Digitala tjänster gör det möjligt, säger Peter Larsson, kontorschef på LRF Konsult i Hudiksvall.

Under november lanserar LRF Konsult en ny tjänst, Digital Företagare, som gör det smidigare för småföretagare att sköta sin ekonomi i mobilen och få överblick över siffrorna.

– Som företagare kan du exempelvis sköta all hantering av kvitton och fakturor med mobiltelefonen, läsplattan eller datorn. På så vis slipper man onödigt pappersarbete och frigör värdefull tid. Samtidigt har man full koll hur det går för företaget genom visuella grafer i realtid. Det förenklar uppföljning och beslutsfattande, säger Peter Larsson.

MED DIGITAL FÖRETAGARE väljer man tjänster efter företagets behov till ett fast pris. De får också alltid tillgång till en personlig rådgivare med det nya tjänstepaketet.
– Det här är en modernt erbjudande där vi kombinerar en enklare vardag för företagaren med kvalificerad rådgivning. Det känns jättekul att kunna erbjuda denna lösning för småföretag, säger Peter Larsson.

MED KONTOR I Hudiksvall, Ljusdal, Bollnäs, Edsbyn och Söderhamn och totalt runt 50 medarbetare kan LRF Konsult räkna sig som ett av de större redovisnings- och rådgivningsföretagen i Hälsingland.
Kontoret finns till för kunderna och just nu bygger man ut lokalerna i Hudiksvall.

– Vi expanderar för att kunna möta våra kunders behov. Förutom våra ekonomiska tjänster erbjuder vi också affärsrådgivning, juridiska tjänster och fastighetsförmedling. Det innebär att vi kan hjälpa kunderna med alla de frågor de behöver hjälp med i sitt företagande, avslutar Peter Larsson.