VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Sandra Contenius - LRF Konsults nya redovisningskonsult

På Lidköpingskontoret hittar vi Sandra Contenius som fått jobb som redovisningskonsult. Varmt välkommen Sandra!

Hur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?

Sandra Contenius
Det är en väldigt rolig histora faktiskt. Jag hade varit i Göteborg en dag och på tåget på väg hem hamnade jag bredvid en tjej. Vi började prata och det visade sig att hon arbetade på LRF Konsult i Lidköping. Jag berättade att jag var intresserad av att börja arbeta med bokföring igen då jag gjort det tidigare och hon föreslog då att jag skulle maila hennes chef och berätta att jag var intresserad. Så det gjorde jag och blev kallad på intervju och en dryg vecka senare var allt klart och jag var anställd! 

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Min första tid har varit väldigt spännande, så roligt att direkt få kastas in i de dagliga rutinerna och börja bokföra. Jag har fått fantastisk hjälp och stöttning av chef och kollegor på kontoret så känns verkligen toppen. Jag kommer också att bli inbjuden till en introduktionskurs som är för alla som är nyanställda på företaget. Det känns väldigt bra!

Vad tycker du är unikt med LRF Konsult? 

Än så länge får jag säga att jag tycker det verkar vara ett väldigt varierande arbete, där man dels träffar mycket kunder men dels bokför. En blandning som jag känner passar mig väldigt bra. Sen tycker jag att det är ett väldigt bra och positivt företagsklimat vilket jag värdesätter. Det är högt till tak och man kan komma med ånga nya och kreativa idéer. Det gillar jag! Jag gillar också möjligheten att få kunna påverka och verkligen göra skillnad i mitt arbete, dels på jobbet i mina dagliga arbetsuppgifter, men också kundernas vardag. Vi förenklar för dem att vara företagare och hälper dem att vara lönsamma vilket känns väldigt givande. 

Anna Skult

Örebrokontoret

Hanna Carlid

Gnestakontoret

Emil Sahrling

Robertsforskontoret

Robin Lindström

Umeåkontoret

Ewa Eaglewing

Örebrokontoret

Kristian Hederfeldt

Visbykontoret

Sandra Contenius

Lidköpingskontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Erika Hellstrand

Västeråskontoret

Emil Sahrling

Robertsforskontoret