VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ekonomikväll 18/10 kl.17-18

Välkommen på ekonomikväll den 18/10. Kl.17-18.

Tidigare har vi haft ekonomikvällar där vi har dels diskuterat och gått igenom olika ekonomiska frågeställningar och nyheter, men även nya digitala lösningar.

Dessa kvällar blev väldigt populära och välbesökta och därför kör vi igång med dessa igen.

Nästa ekonomikväll kommer att hållas på LRF Konsults kontor i Lindesberg den 18/10 och där kommer vi att gå igenom Mitt Kontor, Ekonomi Onlie och våra andra digitala tjänster. Det kommer även finnas möjlighet att få svar på frågor och funderingar som just du har.

Är du intresserad av att närvara eller har frågor eller funderingar kring kvällen, hör av dig till din rådgivare eller till kontorschef Helena Löthgren, 0581-185 62.

Har du något du är nyfiken på eller undrar över så hör av dig till din rådgivare eller till Helena, så kanske kanske vi tar upp just dina frågeställningar. Om inte på ekonomikvällen så går vi naturligtvis igenom det med dig vid ett separat tillfälle när så passar.

Vi bjuder på enklare förtärning. Om du har några allergier eller önskemål kring kosten, hör gärna av dig så försöker vi tillgodose dina behov i görligaste mån.

Om du inte kan närvara på just denna ekonomikväll så är det ingen fara. Vi kommer framöver att arrangera liknande kvällar, så håll utskik eller hör med din rådgivare när nästa ekonomikväll kommer.

 

Snabbfakta:

Var? LRF Konsult, Prästgatan 6 i Lindesberg (Polishuset).

När? Onsdag den 18 oktober klockan 17.00-18.00

Hur? Kom som du är och ladda gärna upp med frågor och funderingar.

Väl mött!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL