VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Givande ekonomikväll

Onsdagen den 18/10 genomfördes höstens första ekonomikväll på LRF Konsult i Lindesberg. Håll utkik efter nästa kväll!

Kvällen var ursprungligen tänkt att pågå mellan 17-18 men intresset och nyfikenheten var så stor att den rundades inte av förrän kl. 19.

Fem vetgiriga besökare kom för att lyssna på en genomgång hållen av Marie Eriksson kring Ekonomi Online och Mitt Kontor. Såhär första gången så var det väldigt mycket basic som gicks igenom och Marie visade på alla de funktioner som finns i ekonomisystemen utan att för den delen gå in för djupt på varje del. Ekonomi Online är ju uppbyggt så att det ska passa alla verksamheter, stora som små och oavsett inom vilken bransch man verkar.

Besökarna fick väldigt mycket matnyttig information samt svar på frågor kring hur Ekonomi Online skulle kunna fungera just i deras verksamhet. Många om inte alla såg möjligheten att kunna ta nästa steg i digitaliseringen av ekonomihanteringen av deras verksamheter.

Hade du inte möjligheten att närvara, eller närvarade och är intresserad av att lära dig mer om våra digitala lösningar? Håll då utkik här på hemsidan eller prata med din rådgivare för mer information om nästa ekonomikväll.

Vi på LRF Konsult i Lindesberg är mycket nöjda med hur kvällen blev och ser fram emot nästa ekonomikväll. Datum för nästa möte är ännu ej spikat, men information om denna kommer upp så snart vi vet när den blir av.

Väl mött och på återseende!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL