VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ny på kontoret

LRF Konsult i Lindesberg har fått ytterligare ett tillskott i form av redovisningskontulten Lena Eriksson!

Knappt har det nya året börjat innan LRF Konsult i Lindesberg fått förstärkning genom att Lena Eriksson anlutit sig till vårat gäng med redovisningskonsulter.

Även fast Lena är ny hos oss på LRF Konsult så är hon långtifrån oerfaren när det kommer till företagsekonomi generellt och redovisningsekonomi i synnerhet.

Lena är född och uppvuxen i Lindesbergsområdet och började sin karriär inom ekonomibranschen redan 1987 på BGF i Lindesberg. Sedan dess har hon bland annat hunnit med sju år på KBAB i Köping, där hon bland annat arbetade som controller. Lena arbetade även fem år på Öhrlings PWC i Lindesberg innan hon 2006 flyttade till Kolsva. De senaste åren har hon arbetat som redovisningskonsult på en redovisningsbyrå i Hallstahammar.

I januari 2018 gick dock flyttlasset hem till Lindesberg igen och nu är Lena det senaste tillskottet till vårat gäng med redovisningskonsulteter här på LRF Konsult i Lindesberg.

- Mitt största fritidsintresse är mina barnbarn och sommarstugan med trädgårdsarbete och annat som följer med på köpet, fortsätter Lena.

- Idrottsintresset är även det väldigt stort och jag ser mycket fram emot de kommande olympiska spelen, avslutar Lena.

 Vill du komma i kontakt med Lena så kan du nå henne på 0581-185 67 eller lena.eriksson@lrfkonsult.se

Varmt välkommen in i gänget önskar vi på LRF Konsult i Lindesberg!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL