LRF Konsult på plats på Vreta Kluster

Den 3/10 invigde vi vår nya satsning och våra nya lokaler på Vreta Kluster utanför Linköping. En dag för regionens landsbygd och tillväxt där kunder, samarbetspartners och kollegor bjudits in till en intressant dag med spännande möten. Varmt välkomna till vårt nyöppnade kontor!

Från den 3 oktober har vårt Linköpingskontor även öppnat upp ett kontor ute på Vreta Kluster. Utöver vårt kontor på Ågatan samlar vi en bred kompetens med ekonomer, jurister, mäklare och övriga branschspecialister i nya lokaler på Vreta Kluster. Invigningsdagen var ett energifyllt avstamp på en satsning som vi verkligen tror på!

Invigningsdagen inleddes med välkomstdrink varefter lunch på lokalproducerade råvaror följde. Kontorschef Jessica Stéen öppnade upp med att tala om småföretagarnas tillväxt och lösamhet i regionen.

Rolf Bennerfelt, Generaldirektör för SMHI tog vid och pratade om framtidens lantbruk i Östergötland. Med intressanta infallsvinklar både i EU-politik, omvärldens förutsättningar och påverkan på oss samt klimatets utmaningar och möjligheter.

Stefan Holm, olympisk guldmedaljör i höjdhopp, klippte först bandet på en höjd av 2,40 m och talade sedan om sin resa och vad som krävs för att bli bäst i världen.

Tack alla som kom och närvarade under vår invigningsdag här ute på Vreta Kluster. Och varmt välkomna åter närsomhelst ni har vägarna förbi!

Stefan Holm klipper bandet
Stefan Holm klipper invigningsbandet, på en höjd av 2,40 m.

Jessica Stéen
Jessica Stéen talar om småföretagarnas goda tillväxt och lönsamhet

 Åhörare
Intresserade åhörare

 Personal
Vår spänstiga personal på Vreta Kluster med Stefan Holm 

Välkomna
Välkomna till oss! 

TalareStefan Holm och Rolf Bennerfelt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss