Det är vi som är LRF Konsult i Linköping

På vårt kontor på Ågatan 21 mitt i centrala Linköping har vi samlat ett fantastiskt gäng medarbetare som alla drivs av att få områdets småföretagare att växa. Välkommen in till oss!

Linköpingskontoret är ett fullservicekontor med alla våra tjänsteområden representerade. Här sitter ekonomer, jurister, affärsrådgivare och fastighetsmäklare med all kompetens som du som företagare kan behöva i din vardag.

Våra ekonomer varvar marknadens modernaste digitala verktyg tillsammans med kvalificerad rådgivning för att du som företagare ska få ett bra bollplank för företagets ekonomi. Genom LRF Konsults storhet kan vi erbjuda välutvecklade tjänster och samtidigt behålla den personliga kontakten med dig som kund.

Våra jurister hjälper dig med bolagsrätt, familjerätt, fastighetsrätt mm. Här har vi en bred och djup kompetens som stöttar dig i ditt företagande eller som privatperson oavsett om det gäller ett enklare testamente eller generationsskifte av din fastighet. 

Våra affärsrådgivare är ett viktigt bollplank för dig som behöver extra stöttning för ditt företag eller din fastighet. Vi hjälper dig med alltfrån ekonomisk affärsrådgivning till energikartläggningar och SAM-ansökan.

Våra fastighetsmäklare arbetar med förmedling av jord- och skog och hjälper dig när du vill sälja din fastighet eller när du är på jakt efter mer mark. Lång erfarenhet och bred kompetens är en trygghet för dig som ska anlita en fastighetsmäklare. 

Genom att samla all kompetens ovan på ett och samma kontor kan vi erbjuda bra helhetslösning för dig och ditt företag. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Kontakta oss