VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

VD-besök på kontoret med nätverkslunch och framtidssamtal

21 april hade vi besök av LRF Konsults VD Katarina Hedström Klarin här på kontoret i Linköping. Vi summerar en fantastisk dag tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartners.

Vi inledde dagen med gemensamt förmiddagsfika på kontoret inne i Linköping där vår VD pratade med oss om kontorets och företagets förändringsresa och vilka möjligheter och utmaningar vi står inför. Vi fick alla möjlighet att diskutera vårt perspektiv på vårt kundarbete och vad vi vill prioritera framöver.

Kontorsmöte

Lunchen tillbringade vi på Vreta Kluster utanför Linköping dit vi bjudit in kunder och samarbetspartners till en nätverkslunch. Totalt drygt 70 gäster inledde med mingel med svensk mjölk, följt av lunch i den fantastiska lokalen Slätten på Vreta Kluster.

Mingel Vreta Kluster

Under lunchen presenterade vår kontorschef Jessica Steen Wygler Linköpingskontorets förflyttning ”Från bra till världsklass” och den förändringsresa vi genomgår för att bli ännu vassare på att göra det lättare att vara företagare. Sedan presenterade Johan Lindahl från Framgångsrik Försäljning sin syn på ett antal beteendevetenskapliga grundprinciper. Nyttiga tankeställare kring hur ett förändrat beteende kan skapa ett förbättrat resultat. VD Katarina Hedström Klarin avslutade lunchen med att prata om den digitalisering vi alla är en del av och hur vi bäst kan dra nytta av den i vårt privat- och affärsliv.

Lunch på Vreta Kluster

Lunchen

Dagen avslutades med kundbesök hos Susann och Axel Lagerfelt på Tolefors Gård utanför Linköping där gårdens verksamhet presenterades. Gården har en bred och framgångsrik verksamhet där anrik historia kombineras med modern teknik. 

Tack alla inblandade för en fantastisk dag!

/Gänget i Linköping 

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL