VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Dags att deklarera

Deklarationen är ett bra tillfälle att ta tillvara på ditt företags möjligheter inför det kommande året. Att inte bara fylla i deklarationen utan även se över vad du kan förbättra och göra smartare inför det kommande året. LRF Konsult hjälper gärna till med Din deklaration.

Deklarationshjälp för företagare som vill växa

Vi på LRF Konsult erbjuder gärna företagare den deklarationshjälp som gör att företaget kan växa och utvecklas. Vi hjälper bland annat till med ekonomisk rådgivning, redovisning och deklarationer. I korthet innebär det att vi kan tala om för dig vilka avdrag du har rätt till och hur du skulle kunna lägga upp finansieringen för att till exempelvis anställa medarbetare. Du kan se oss som en expert med uppdrag att ta vara på möjligheterna i din ekonomi när det är dags att deklarera.

Deklarationshjälp över hela landet

Vi har kontor på över 130 orter i Sverige vilket innebär att vi kan erbjuda Dig en personlig deklarationshjälp med 100 års samlad erfarenhet i ryggsäcken. Med 75 000 småföretagarkunder är vi Sveriges största rådgivnings – och redovisningsföretag.

Viktiga deklarationsdatum 2018

  • 8-9 MARS finns din Inkomstdeklaration tillgänglig som PDF-fil om du har digital brevlåda. Tänk på att du inte får någon pappersdeklaration om du valt att få din post från Skatteverket till din digitala brevlåda.
  • 12 MARS ska du ha betalt in eventuellt underskott av slutlig skatt om du fick slutskattebesked i december
  • 15 MARS börjar skatteverket skicka ut Inkomstdeklarationer i pappersform
  • 20 MARS E-tjänsten Inkomstdeklaration öppnar
  • 2 MAJ ska deklarationen vara inlämnad till Skatteverket om du inte har anstånd
  • 15 JUNI ska deklarationen vara inlämnad om du har anstånd

Välkommen att kontakta oss för hjälp med Din deklaration!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL