Ekonomi- och lönetjänster till Dalslands Turist AB

Djupa skogar, fjäll, bördiga slätter och vita stränder, det lockar Dalsland med. Bli du nyfiken? Det är precis det Dalslands Turist AB (DTAB) vill att du skall bli. De vill locka fler turister till landskapet och för att lägga alla resurser på det uppdraget så har de valt att lägga hela sin ekonomi- och personalavdelning hos LRF Konsult i Mellerud.

DTAB har drivits sedan 2007 och uppdraget är att sätta Dalsland på kartan och få fler besöka landskapet. Bolaget bildades då alla sex kommuner gemensamt beslutade att besöksnäringen är en framtidsnäring att räkna med och varje enskild kommun är för liten för att vara en egen destination i en besökares ögon. För att lägga allt fokus på det uppdraget så har de ett nära och mycket bra samarbete med LRF Konsult i Mellerud och rådgivaren Helena Andreasson där.

- Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Helena och det känns tryggt och skönt att hon hjälper oss med helheten vad det gäller ekonomi- och personalfrågor, säger Johan Abenius, VD.

- Vi har kontakt varje vecka fortsätter Johan och vi använder MittKontor för att samla alla Johan Abenius Dalslands Turistrapporter och bokslut så det är lätt att få överblick och åtkomst till dem.

DTAB arbetar med affärs- och produktutveckling samt marknadsföring, försäljning och de driver en mottagarorganisation som ska skapa nöjda besökare. De söker och driver många olika utvecklingsprojekt och där är Helena på LRF Konsult ett stort stöd. Helena ger ekonomisk rådgivning och är en viktig del vid ansökningarna.

- Det känns väldigt bra med Helena, hon kan vårt företag utan och innan och har varit med sedan starten, säger Johan.

Kontakta oss