Ny eller blivande skogsägare?

Som ny skogsägare är det mycket att hålla koll på. I vilken ände av börjar man? Ta chansen att under tre kvällar hos LRF Konsult få lära dig grunderna i att vara skogsägare.

Det ska vara självklart för alla, oavsett bakgrund, att kunna köpa en skogsfastighet och driva den självständigt. Men det är mycket att hålla koll på, vi vill erbjuda nya och blivande skogsägare en chans att utbilda sig för att undvika fallgropar och se sina egna möjligheter. 

För att få bredd i utbildningen samarbetar vi på varje ort med ett skogsföretag och en lokal bank. Skogsföretaget kommer prata om allt ifrån faktiskt skogsskötsel till hur du får lönsamhet i skogsbruket. Banken är med för att informera om lån och säkerheter och vilka tjänster de har som är anpassade för en skogsägare. Utöver det finnas vi från LRF Konsult med och ger dig en grund i bl.a.:

  • Företagsbeskattning
  • Bokföring
  • Sskogsjuridik
  • Fastighetstaxering
  • Skogskonto och skogsavdrag

Vi är experter på skogsbruk med vår 100-åriga historia i bagaget och är gärna med er på resan som skogsägare.

Tidigare omgångar av Skogsägarskolan har varit mycket uppskattade, vi hoppas på stort deltagande då kunskapsutbytet mellan deltagarna alltid ger kursen ett lyft!

Anmälan och mer information om datum»

Kontakta oss