VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Säg hej till vår nya praktikant Christina!

Vi välkomnar vår praktikant Christina Holmberg till Nyköpingskontoret. Christina studerar till Redovisningsekonom, en YH-utbildning på Iterum AB i Stockholm. Läs hennes egna ord om att praktisera på LRF Konsult.

Christina HolmbergI maj 2018 tar jag min examen men dessförinnan gör jag 3 månaders praktik på LRF Konsult i Nyköping. Min praktik har gett mig fördjupade kunskaper och rutiner kring det löpande arbetet med bokföring och bokslut för enskilda firmor och småföretagare. Jag kommer från en familj där småföretagarens vardag varit en del av köksbordsdiskussionerna och det är extra roligt att få möta den typen av verksamhet från andra hållet.

Förutom den yrkespraktiska delen gör jag ett internt projekt för LRF Konsult om de digitala tjänsterna. Redovisningsbranschen är i  stor förändring, både kring automatisering och digitalisering men också själva yrkesrollen påverkas och det är spännande att vara med i utvecklingen.

Jag trivs otroligt bra på LRF Konsult. Här finns företagare från alla typer av branscher och bredden gör det både intressant och utmanande att arbeta. Det är en förmån att få vara med alla dessa kunniga och engagerade konsulter som delar med sig, båda av erfarenheter men också  visar hur viktigt det är med att ha kundrelationen i fokus och alltid se till kundens bästa.