VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Jobba smartare med din ekonomi - få tipsen på byggarfrukost i Örebro

Vi på LRF Konsult i Örebro vill tipsa om hur du som arbetar ute i fält kan arbeta smartare med ditt företags ekonomi och öka lönsamheten.

Den 23 mars kl. 9:00 bjuder vi på LRF Konsult i Örebro tillsammans med Örebro Truckstop in dig som har ett byggföretag till frukost på restaurang American Drive-In, Örebro Truckstop. LRF Konsult hjälper dig som företagare med din ekonomi och att utveckla ditt företag.

Louise Furåker- Vi har många kunder inom bygg- och entreprenadbranschen och vet att utmaningen är att man alltid på språng vilket leder till sena kvällar med administration. För att slippa detta finns istället möjligheten att arbeta digitalt och sköta ekonomin direkt i via mobilen. Vad arbetssättet innebär och vilka fördelar det ger kan vi berätta mer om under byggfrukosten. Självklart hjälper vi som rådgivare till vid frågor, ger nya perspektiv och kan hjälpa till att fatta rätt beslut, berättar Louise Furåker, biträdande kontorschef vid Örebrokontoret.

Hantera löpande bokföring och leverantörsfakturor direkt var du än är med Digital företagare

Med vår paketlösning Digital Företagare hanteras den löpande bokföringen och leverantörsfakturor direkt via en dator eller mobiltelefon. Faktureringen till kunderna görs så snart jobbet är klart, vilket gör att lönsamheten ökar. Det medför full koll på hur det går för företaget genom överskådlig grafik i analysverktyget. Detta arbetssätt effektiviserar och förenklar företagets administration - en perfekt lösning för den som vill kunna spendera så mycket tid som möjligt ute på vägarna eller på fältet och minimera sitt pappersarbete.

Vi ses på Örebro Truckstop 23 mars

Örebro Truckstop är nordens största samlingsplats för tunga fordon och ligger i Berglundaområdet i Örebro. På själva området finns ett stort antal företag som har en sak gemensamt, att de har den tunga trafiken i fokus. Läs mer på orebrotruckstop.se.

Hitta till Truckstop Örebro

Så hittar du rätt (Google maps)»

Välkommen!

Portrait

Välkommen att kontakta mig!

Louise Fuåker, bitr. kontorschef Örebro Tfn: 019-45 15 05 Välj ett annat kontor
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL
Portrait

Välkommen att kontakta mig!

Jonas Starfelt, redovisningskonsult Tfn: 019-16 83 77 Välj ett annat kontor
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL

Bli Digital Företagare

 
Läs mer om Digital Företagare>>