VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

LRF Konsult förvärvar Anettes Bokföringstjänst i Mönsterås

LRF Konsult förstärker sin närvaro i Mönsterås med omnejd och förvärvar Anettes Bokföringstjänst, som den 1 april blir en del av LRF Konsult.

- Med köpet av Anettes Bokföringstjänst växer vi och förstärker vår position på marknaden. Det här förvärvet är ett viktigt led i LRF Konsults strategi att växa inom alla branscher, säger Camilla Ekstrand Hemlin, Regionchef för LRF Konsult Sydöst. Nu får vi en ny mötesplats för både nya och nuvarande kunder på kontoret på Storgatan 1 i Mönsterås.

- Anettes Bokföringstjänst och Anette Gustavsson har ett mycket gott anseende bland kunder och i näringslivet på orten. Vi delar värderingar och affärsfilosofi, att hjälpa lokala småföretagare att växa, fortsätter Camilla Hemlin.

- LRF Konsult har de resurser och den kvalitet som krävs för att möta framtiden. Vi delar värderingar och idéer om hur utvecklingen av en modern redovisnings- och rådgivningsbyrå ska ske i framtiden. Jag är övertygad om att förstärkningen med LRF Konsults tjänster och kompetens är bra för nuvarande och blivande kunder i Mönsterås med omnejd, säger Anette Gustavsson.

För mer information, vänligen kontakta:

Anette Gustavsson, tel: 0499-226 41

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.